"

ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Prirodan lijek za visok šećer u krvi – Recept

visok secer u krvi prirodan lijek



Dijabetes je postala vrlo raširena bolest u svijetu. Srećom, to može biti kontrolirani s inzulinom. Ako imate visoku razinu šećera u krvi, liječnik će vas pitati želite li početi s inzulinsku terapiju ili ćete pokušati smanjiti razinu šećera u krvi uz pravilnu prehranu. Razmislite dobro prije nego što je odlučio što ćeš učiniti – izbor je vaš!
visok secer u krvi prirodan lijek
Mnogi ljudi uspješno liječiti svoje zdravstveno stanje i održavali normalnu razinu šećera u krvi uz ovaj prirodan lijek.

Sastojci za ovaj prirodan lijek su lako dostupni, a priprema je vrlo jednostavna.
Sastojci potrebni:

1 hren korijen (20 do 25 cm u duljinu i 2 do 3 cm u širinu)
1 glavica češnjak
2 piva (obično pivo sadrži alkohol)
1 šalica jabukovog sirćeta
Postupak pripreme:
Trebali oprati korijen hrena nekoliko puta jer ga ne trebate guliti. Sljedeća stvar za učiniti je staviti hren u zdjelu napunjenom vodom, do točke gdje hrena je potpuno pod vodom. Dodajte jabukovo sirće nakon toga. Neka hren stoji u toj smjesi 15 do 20 minuta.Nakon toga možete isjeckati hren na manje komade po želji. Nakon toga ogulite češnjak i nasjeckajte na vrlo male komadice, ili samljeti ga i sve skupa stavite u veliku staklenku i onda prelijte smjesu sa pivom. Zatvorite staklenku čvrsto i pustiti da stoji na tamnom mjestu 10 dana.



Način korištenja:
Nakon 10 dana, nastale smjese možete koristit:

U prva dva dana trebali konzumirati jednu žličicu lijeka tri puta dnevno.
Nakon toga možete početi konzumirati jednu žlicu lijeka, također tri puta dnevno.
Cijela terapija traje mjesec dana. Osim toga, također je potrebno piti 150 ml vode, zobena kaša-4 puta dnevno.

Recept sa zobene pahuljice sa vodom za liječenje visokog šećera u krvi:
U svrhu pripreme zobene pahuljice i vode, trebat će vam 50 grama zobi dnevno. Stavite 600 ml vode u posudu (ovo dozu ako samo za jedan dan) i dodati 50 grama zobi. Neka se smjesa kuha 15 minuta na laganoj vatri. Nakon toga, neka smjesa stoji 1 sat, da se ohladi. Dobivenu smjesu od zobi procjedite kroz gazu. Možete pripremiti veću količinu tog lijeka koji može trajati nekoliko dana

izvor:zenstvena,com

Nema komentara:

Objavi komentar