"

utorak, 5. srpnja 2016.

ISPOVEST - BILA SAM ŽELJNA...





posebna vece, osecala sam duboko u sebi da mi nedostaje muskarac, jednostavno sam imala zelju da budem sa nekim, bila sam zeljna ku*ca, nesto mi nije dalo mira. Devojke i zene znaju taj unutrasnji osecaj kada zelis muskarca. Dugo nisam bila u vezi i nisam ni imala se*s, zivela sam kao i svaka druga studentkinja, bila sam tada na trecoj godini studija, isuvise sam se bila posvetila ucenju i faksu, tako da sam zanemarila izlaske, drugarice i „musko drustvo“.



Ja sam inace devojka iz grada prosla sve i svasta od decijih gluposti i hvatanja u mraku do vidjanja sa „zestokim momcima“.Ali sam uvek drzala do sebe i do svog ponosa. Tako da i ako je bilo losih stvari za to nikad niko nije saznao.To vece me je nazvala prijateljica i rekla da bi mogle malo da izadjemo i prodjemo kroz grad i klubove, da vidimo sta se desava i da se malo opustimo. I ako je bio radni dan ja sam bila nekako bas raspolozena za ludovanje i rekla sam prijateljici da se vidimo u 9 ali da se fino sredimo i spremimo za „promociju“ kako je to imala obicaj da kaze moja prijateljica, kojoj je jedina zelja u zivotu bila da se bogato uda.Navukla sam na sebe ultra se*y satenski komplet, string ga**ce haltere i fine samodrzece carape, obula sam crne cizmice sa jako visokom stiklom, usku crnu suknju do kolena, i jako dekoltiranu crnu majicu, i ako je bilo jako

 hladno napolju ja sam se osecala kao da gorim, nesto mi jednostavno nije dalo mira. Trebao mi je muskarac, osecala sam to.Tacno u 9 mi je prijateljica pustila sms da me ceka ispred zgrade, sisla sam dole ona me je cekala sa jos dve neke njene rodice koje su joj dosle u posetu i ona ih je povela da ih malo provede kroz grad. Jer su upravo stigle iz neke vuko*ebine.Sve smo bile doterane i napucane do bola kao da smo isle da se prodamo sto bolje to vece. A kao i svaka zena volele smo muske poglede svuda po sebi. Odvrnule smo muziku i krenule autom kroz grad, skrenule smo tako u par kafica i popile po par pica, nista zanimljivo nije se moglo naci u „ponudi“ to vece.



Vec smo bile pomalo osamucene od aklohola kad je jedna od doticnih rodica predlozila da odemo do jednog od poznatih klubova u kojim su se odrzvale brucosijade i studentske zurke. Koje su u to vreme bile jako posecene i jako popularne medju studentima sa strane.Na sta je moja prijateljica prokomentarisala “ super pa tamo je puno bosanaca i crnogoraca a oni su puni kesa, mozda izmuzemo kojeg“ Na sta sam ja samo okrenula ocima. Nista joj nije moglo unistiti zelju za bogatim mladozenjom, ma kako on izgledao i kakvog mentalnog sklopa bio.Stigle smo tamo i usle smo u klub onako pune sebe, i na nase razocaranje niko i nije obratio paznju na nas, muzika je bila „zesci narodnjak“ unutra se cugalo igralo atmosfera je bila odlicna i totalno opustena, mi smo se progurale i sasvim slucajno u sredini lokala smo nasle sto,jer su neki momci upravo odlazili. Stale smo uz njega i pocele da po malo djuskamo, i pocele smo da razgledamo okolo sta se desava i ima li kakvih zanimljivih tipova.Meni u prvi mah su delovali kako zesce seljacine i nista mi nije privuklo paznju, dok moja prijateljica nije prokomentarisala gledaj te tipove kako cugaju. I ja sam se okrenula da pogledam kad sam videla da je pred njima bilo jedno 2-3 flase zestokog pica, i brdo inostranog piva, a u to vreme se pio pils i cirkala se jedna

  flasica po celu noc, sta da vam kazem losa situacija studendski zivot. I tad mi je za oko zapao jedan od njih, decko je nesto pricao a svi za stolom su se smejali njemu, bio je onako relativno krupan i markantan,ne nesto lep ni zgodan, ali je mene nesto u njemu privuklo.Pricali smo onako neke gluposti kao i uvek kako krecu ta upoznavanja. Gledala sam ga bio je jako lepo obucen, sto sam kod muskarca uvek i cenila, primetila sam isto tako da je pusio Marlboro sto je tada bilo malo cudno za studenta, skupocen sat na ruci i mnogo manjih detalja koji se nisu uklapali u opis studenta, ali u toku cele price on me je stalno gledao direktno u oci, dok ih nije i prokomentarisao uz reci „znas li da imas stvarno prelepe oci“Upalio ga je i krenuli smo ja sam ga gledala kao svetsko cudo, jedan student koji uopste ne upada u oci da ima ovako nesto, u to vreme su to vozali samo gangsteri, a moje drugarice i ja smo se dovukle u trulom stojadinu koji je tada bio pojam. To me je mozda po malo i uplasilo ali sam se osecala fantasticno, mada nisam sponzorusa mnogo mi je to prijalo. Krenuli smo da se vozamo po gradu dok su se zuta svetla ulicne rasvete prelamala po sofersajbi i haubi ja sam uzivala opijena toplotom grejanja, posto je napolju bilo ispod nule. A dobro se secam da je na radiu isao soundtrack iz filma kisni covek. Vec prilicno puste ulice su nestajale pod ogromnim tockovima dzipa a ja sam osecala kao da jezdimo na oblaku gradom.

izvor:komicnistatusi.com




Nema komentara:

Objavi komentar