"

ponedjeljak, 4. srpnja 2016.

Moj otac ima skoro 60 godina i alkoholičar je. Inače je dobar čovek, ali kako to kod alkoholičara ide, kada je pod uticajem alkohola sve mu postaje nebitno…

1820160i.png



ISPOVESTI: Moj otac ima skoro 60 godina i alkoholičar je. Inače je dobar čovek, ali kako to kod alkoholičara ide, kada je pod uticajem alkohola sve mu postaje nebitno…
Moj otac ima skoro 60 godina i alkoholičar je. Inače je dobar čovek, ali kako to kod alkoholičara ide, kada je pod uticajem alkohola sve mu postaje nebitno, pa i mi, njegova porodica koja ga voli i pruža mu podršku. Hiljadu puta je izneverio naše poverenje.
Krije se godinama, laže nas, daje hiljadu lažnih obećanja, odbija bilo kakvu saradnju i razgovor, odbija lečenje, kako vreme prolazi zdravstveni stanje mu je sve gore i izgleda da je toliko otupeo da mu više nije ni bitno to što time uništava i nas, koji se brinemo za njega.
U kući svakodnevno izbijaju scene, počeo je da pada, gubi ravnotežu, po ceo dan spava, slabo jede, a problemi se nagomilavaju… Posle svog našeg truda, brige i podrške, on i dalje bira da nas svakodnevno izneveruje. Nekada mi je predstavljao najveću podršku i najvećeg idola u životu. Sada mi se gadi.

balkomanija.com


1820160








Nema komentara:

Objavi komentar