"

srijeda, 29. lipnja 2016.

Napravite alkalnu vodu od šest sastojaka

alkalna voda sest sastojaka recept




Ravnoteža je sve u životu. Da, trebate uravnotežiti sve u svome životu. Ravnoteža je ključ svega, uključujući i pH ravnoteža u vašem tijelu. Trebate znati da vaše tijelo mora biti u pH ravnoteži ako želite da budete zdravi.
alkalna voda sest sastojaka recept
To znači kada jedemo hranu koja stvara kisalinu, naše tijelo pokušava onda uravnotežiti pH ravnotežu krvi oslobađanjem alkalno bogatih minerala kao što su kalcij,fosfor i magnezij. Ako ne jedete dovoljno alkalne hrane i alkalnih namirnica, tijelo može povući te minerale iz kostiju, zuba i organa, što može uzrokovati umor, pad imunološkog sustava i mnoge zdravstvene probleme.

Alkalna voda od šest sastojaka će pobrinuti se za vašu pH ravnotežu.
Sastojci za ovu alkalnu vodu:
Aloa vera – ova biljka je puna sa hranjivim tvarima, kao što su: A, B kompleksa, C i E; minerali kalcij, željezo, magnezij, kalij, i cink. Ujedno ova biljka ima jaka protuupalna svojstva pa je odlična za liječenje nekih kožnih bolesti.

Jabukovo sirće – mnogi ljudi diljem svijeta koriste za liječenje i poboljšanje svoga zdravlja. Napomena: morati znati da je bijeli ocat vrlo kisal, dok je jabukovo sirće ili jabučni ocat suprotnost, vrlo je alkalan. Jabukovo sirće možete ubrojiti u supernamirnice, od velike je koristi za zdravlje i od velike je pomoći za pH ravnotežu vašeg tijela.

Bosiljak je super zdrav zaćin koji će alkalizirati vaše tijelo i vratiti pH ravnotežu. Bosiljak ima snažna antioksidansna, antifungalna i anti-upalna svojstva, što znači da je vrlo alkalan i balansira lipide (masti) u krvi.

Med – možemo reći da je to jedna od najzdravijih namirnica na planeti. Ovaj super zdrav nektar koji proizvode pčele je nisko alkalna namirnica i ima odlična antiseptička i antiupalna djelovanja. Med će poboljšati vašu probavu.



Limun – je pun mnogih zdravih tvari, kao što su vitamin C, kalcij, magnezij, fosfor, i kalij. Vi bi također trebali znati da limun sadrži velike količine vitamina A, B1, B6 i B9 (folna kiselina).

Metvica – jednostavno odlična. Metivca će potaknuti probavu i vaš imunološki sustav. Puna je vitamina, minerala, antioksidanasa i sadrži više od 40 fitokemikalije.

Alkalna voda Recept
Biti će vam potrebni sljedeći sastojci:

Sok od jednog limuna (tražite organski limun)
1 žilica sok od aloa vere
1 žilica jabukovog sirćeta (organskog)
1 čaša vode od 2 dcl
1 žilica prirodnog meda
Par listova, bosiljka i metvice radi okusa
Način pripreme alkalne vode:
Ovu alkalnu vodu je vrlo lako napraviti. Sve sastojke pomiješajte u čaši vode, najbolje prije spavanja i ostavite da stoji preko noći. Da bi dobili potpuni alkalni učina ove vode, pijte ga ujutro. Preporuka je da se prije 5 dana svako jutro na prazan želudac. Ovo je potpuno prirodan način vraćanje normalne pH ravnoteže u vašem tijelu, uz prirodne sastojke.

izvor:zenstvena.com


Nema komentara:

Objavi komentar