"

subota, 28. svibnja 2016.

KOKOS BAJADERA

695a3b95a85942fe8886005202cbcb1b



Sastojci:



● 150 ml kokosovog mlijeka (može i obično),
● 170 g šećera + vanilija,
● 250 g maslaca,
● 200 g kokosa,
● 400 g mlijeka u prahu,
● 250 g žele bombona (količina po želji),
● 2 lista oblatne


Priprema:
Mlijeko, maslac i šećer prokuhati i u toplo umiješati mlijeko u prahu i kokos.
Žele bombone narezati na malecke kockice i umiješati u masu (po želji ubaciti i čokoladne bombončiće, ako imate čelične živce za rezanje bajadere).
Fil rasporediti na list oblatne, dobro ga potisnuti kašičicom, i poklopiti drugim listom oblatne. Opteretiti nekom velikom knjigom na pola sata do sat vremena.
Ostaviti par sati da se stisne, rezati u željene oblike i poslužiti.
Napomena: Da bi spriječili nastanak grudvica od mlijeka u prahu, jednostavno ga prosijte.

Nema komentara:

Objavi komentar